"Kamu (wahai umat Muhammad) adalah sebaik-baik umat yang dilahirkan bagi (faedah) umat manusia, (kerana) kamu menyuruh berbuat segala perkara yang baik dan melarang daripada segala perkara yang salam (buruk dan keji), serta kamu pula beriman kepada ALlah (dengan sebenar-benar iman). Dan kalaulah Ahli Kitab (Yahudi dan Nasrani) itu beriman (sebagaimana yang semestinya), tentulah (iman) itu menjadi baik bagi mereka. (Tetapi) di antara mereka ada yang beriman dan kebanyakan mereka : orang-orang yang fasik"
(Surah Ali-Imran, 3:10)

:: Ahlan wa Sahlan :: Selamat Datang :: Welcome :: ke Laman Blog ABIM Pahang ::.......

27.9.11

Tahniah, Prof. Dato' Dr. Mohammad Redzuan Othman.
Profesor Dato' Dr. Mohammad Redzuan Othman, Mantan Naib Presiden Antarabangsa (ABIM) telah dianugerahkan Darjah Indra Mahkota Pahang (D.I.M.P) yang membawa gelaran Dato'. Istiadat pengurniaan tersebut telah disempurnakan oleh Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Pahang, Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'ain Billah di Balairung Seri, Istana Abu Bakar, Pekan, Pahang bersempena dengan Ulang Tahun Keputeraan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Pahang ke-79 pada 26 September 2011.


Seluruh warga ABIM Pahang merakamkan ucapan tahniah di atas pengurniaan yang diterima oleh YBhg. Profesor Dato' Dr. Mohammad Redzuan Othman.


0 ulasan:

Post a Comment

Kongsikan Bahan

Twitter Facebook Digg Stumbleupon Favorites More